Fire Resistant Gun Secure – Lees dit voordat u een dubbeltje besteedt

Hoe ontdek je het meest voordelige vuurbestendige pistool veilig? U zult talloze soorten vinden waarvan het misschien moeilijk is om te weten welke u moet kiezen brandwerende kluis.

Natuurlijk is weerstand tegen openhaarden de meest cruciale elementen geworden om naar te zoeken. Ongeacht hoe veilig een kluis is tegen inbraak, als hij niet tegen de haard bestand is, bent u zelfs nu vatbaar.

Wat kan een kluis brandveilig maken?

Ze worden meestal gemaakt met behulp van een laag gipsplaat aan de binnenkant waarvan de warmte wordt geabsorbeerd. Dit product functioneert erg goed, maar het zou niet zonder einde blijven. Om deze reden zul je vaak andere componenten ontdekken die samen met de plaat worden gemengd, zoals glasvezel, keramische wollen dekens, stalen platen, enzovoort.

Sommige benodigdheden gaan langer mee dan andere personen.

Dus eerst moet je erachter komen wat er werd gebruikt om het brandveilig te maken. Sheetrock zal op een gegeven moment op een gegeven moment aan de hitte onthullen, dus zorg ervoor dat andere componenten uiteindelijk worden gebruikt. Bij voorkeur wordt het omsloten door twee stalen platen.

Welke variabelen worden gebruikt om de brandwerendheid van een kluis te evalueren?

De beste temperatuur die een veilige dertig minuten kan verdragen, zou de maatstaf kunnen zijn. Sommige kluizen kunnen maximaal 1100 graden zijn, sommige 1300, enzovoort. Dus hoe hoger de selectie, hoe groter natuurlijk.

Maar wees er zeker van dat het echt U.L. beoordeeld.

Daarom heeft een derde partij het onderzocht. Daarom kunt u meer vertrouwen hebben in de effecten van de brandtest.

Stel je voor dat het eigenlijk niet U.L. beoordeeld?

Wat betekent dat het bedrijf het heeft geanalyseerd. Om te parafraseren: er bestaat een zeer goede kans dat de resultaten vertekend zijn.
Wees bereid om veel meer uit te geven voor hoge kwaliteit.

De hogere haardvaste kluizen zijn vaak duurder, maar zijn het echt waard. Er is geen enkele plaats om een ​​kluis te vinden als uw waardevolle spullen nog steeds in gevaar zijn.

Wat is het ideale onschadelijk?

Er zijn veel geweldige soorten beschikbaar. Maar een van de betere is zeker de Stack On 45 Gun Risk-free. Deze kan 30 minuten lang een haard van wel 1400 graden aan, dat is een van de ideale om uit te kiezen.

Hoeveel is het waard?

Dat is het schadelijke aan dit product. Het werkt overal van $ 1600-2100, waardoor het een van de duurdere op de markt is.

Dus als geld geen uitdaging is, kies dan voor Stack On. Als dit echter buiten uw tariefbereik valt, kunt u veel extra’s vinden waaruit u kunt kiezen. Zorg ervoor dat u naar de U.L. beoordeling net voordat u gaat winkelen.

Maar brandwerendheid is niet echt iets.

Vergeet niet om in overweging te nemen wat voor soort vergrendelingssysteem het ontwerp gebruikt, hoeveel wapens het zou kunnen bevatten, en ook andere variabelen. De meest effectieve brandwerende wapenkluis is zinloos als deze faalt binnen de andere afdelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *